LOKACIJA: Srebrno jezero
NAZIV: Summer SAXperience
Srebrno jezero 

Odmaralište Srebrno jezero nalazi se u samom srcu Srebrnog jezera, nadomak Dunava, i namenjeno je smeštaju sportista i đaka, kao i gostiju koji su u potrazi za aktivnim odmorom.
Srebrno jezero važi za jedno od najlepših jezera Srbije. Nalazi se u istočnoj Srbiji, na samo sat vremena od Beograda, a blizina prestonici, kao i drugim gradovima u regionu, čini ga posebno atraktivnom turističkom destinacijom. Njegovo okruženje čine jedinstveni i nadaleko čuveni prirodni i kulturni krajolici poput Nacionalnog parka Đerdap, Golubačke tvrđave, Lepenskog vira i Viminacijuma, manastira Tumane i Nimnik, Smederevske i Ramske tvrđave…
Odmaralište Srebrno jezero deo je turističko-zabavnog kompleksa Silver Lake Resort koji se svojom uslugom i sadržajem visoko pozicionirao na turističkoj mapi regiona.
U neposrednoj blizini Odmarališta Srebrno jezero nalazi se čitav niz sportsko-rekreativnih i zabavnih objekata i sadržaja koji garantuju brojne aktivnosti i nezaboravno iskustvo. Tu su: Aqua Club Silver Lake, košarkaški tereni, mini golf, teniski tereni, tereni za odbojku na pesku. U neposrednoj blizini Odmarališta, na samoj obali Srebrnog jezera se nalazi i restoran Sidro.
Krstarenje brodom Silver star najbolji je način da se upoznate sa svim lepotama dunavskog priobalja i njegovim brojnim prirodnim i kulturno-istorijskim atrakcijama. Kapacitet broda je 200 osoba, a polazna tačka turističkih obilazaka je marina Srebrnog jezera, odakle se plovi na tri destinacije: Golubačku tvrđavu, Ramsku tvrđavu i ušče reke Pek.

 

Belgrade SAXperience © All rights reserved

   

Developed by: 

To Top