LOKACIJA: UK - Parobrod, Beograd
NAZIV: Saxperience Academy
Saxperience Academy 

ŽELIŠ DA NAUČIŠ DA SVIRAŠ SAKSOFON i DA ODSVIRAŠ SVOJU OMILJENU MELODIJU NA SAKSOFONU!?

ŽELIŠ DA UNAPREDIŠ SVOJE VEŠTINE I PRIPREMIŠ SE ZA VAŽAN NASTUP!?

ONDA JE SAXPERIENCE ACADEMY PRAVO MESTO ZA TEBE!

Saxperience Academy jednogodišnji kurs saksofona omogućava osnovnu muzičku edukaciju za početnike svih uzrasta kao i naprednu edukaciju i usavršavanje za buduće profesionalce klasičnog, jazz/pop saksofona.

Saxperience Academy je namenjena potpunim početnicima, kao i naprednim saksofnistima koji žele da poboljšaju tehniku sviranja. Časovi se održavaju u prostorijama UK Parobrod, Ustanova kulture gradske opštine Stari grad, Kapetan Mišina 6a Beograd, a nastavni program se formira prema željama i nivou znanja polaznika. Saxperience Academy podrazumeva jednogodišnji kurs podeljen u dva semestra: od septembra do januara i od februara do juna. Polaznik nakon završnog koncerta u junu dobija diplomu o završenom jednogodišnjem osnovnom, odnosno naprednom kursu. Polaznici Saxperience Academy kursa startuju u septembru.

Godišnji program obuhvata sledeće:

– 40 časova
– Knjiga za saksofon i nastavna sredstva
– Profesionalna podrška tokom trajanja kursa
– Nastupi polaznika na koncertima tokom trajanja kursa kao i na završnom koncertu
– Diploma o pohađanju jednogodišnjeg kursa saksofona

KLASIČNI SAKSOFON

Kurs je namenjen početnicima koji žele da savladaju čitanje nota i osnovne tehnike sviranja saksofona, kao i naprednim saksofonistima, koji žele da prošire znanja i poboljšaju svoju tehniku sviranja. Polaznici će savladati klasičnu tehniku sviranja, čitanje nota i raditi izabrane kompozicije.

JAZZ & POP SAKSOFON

Kurs je namenjen početnicima i naprednim učenicima koji teže da nauče primenu saksofona u bendu. Polaznici će steći znanje iz oblasti jazz/pop podešavanja zvuka saksofona i prateće tehničke edukacije na primerima iz različitih muzičkih žanrova: pop-rock, funk, house, fusion, reggae.

Koliko traju časovi i kolika je cena?

Časovi saksofona su individualni i održavaju se jednom nedeljno odnosno četiri puta mesečno u trajanju od 45 minuta. Svaki polaznik dobija udžbenik, kao i mogućnost posećivanja radionica i koncerata u okviru festivala Belgrade Saxperience. Polaznici početnici treba sebi da obezbede instrument, pri čemu pružamo našu savetodavnu pomoć ili stručnu procenu instrumenta koji će polaznik koristiti tokom trajanja kursa. Cena pohađanja Saxperience Acedemy kursa iznosi:

– Osnovni: 12.000 RSD mesečno odnosno 60.000,00 RSD po semestru.
– Napredni kurs: 14.400 RSD mesečno odnosno 72.000,00 RSD po semestru.
– Cena jednog časa: osnovna škola 3.000 RSD / srednja škola i akademija 3.600 RSD.

Kontaktirajte nas!

Kontakt +381 63 234 552
Pišite nam: office@belgradesaxperience.com
Pratite nas: fb, inst.

 

Belgrade SAXperience © All rights reserved

   

Developed by: 

To Top