Soul Kitchen 

Prisustvujte nastupu jedne od najinteresantnijih i najenergičnijih klubskih atrakcija u Beogradu trenutno – benda Soul Kitchen. Soul Kitchen Bend čine:

SRĐAN DUNKIĆ JOHNNY jednostavnošću i lakoćom kojom vlada scenom i bubnjem i urođenom prirodnošću koju kroz dečački osmeh deli sa publikom u prvi mah privlači pažnju. I on je jedan od pripadnika novije generacije bubnjara koji neobičnim entuzijazmom i veštinom sa palicama ističe bubanj u prvi plan.

MARKO VLAHOVIĆ meštar od visokih tonova, dunjevače, soul-fank brother, primorac, dolazi iz sunčanog Herceg-Novog, vidi se da je odrastao na ribi i maslinovom ulju. Energije nikad ne fali a svojim glasom će od vaših frizura napraviti afro-funk style.

DRAGAN IVANOVIĆ, poznatiji kao DragAn@basista iz Kotora svojim dečačkim entuzijazmom napraviće da muziku doživite kao da je prvi put slušate. Zajedno sa Džonijem pravi ritam sekciju punu gruva i energije na koju niko ne može biti ravnodušan. Iako svoj muzički život živi na velikim pozornicama najviše voli klupsku prisnu atmosferu.

KRISTIJAN MLAČAK, prefinjeni saksofonista iz Pančeva, svojim filigranskim izborom nota napraviće da se osećate kao da se nalazite na vrhunskom jazz koncertu između jakih funk fraza. Čovek koji je trebao da bude inženjer geodezije, na kraju je ipak pronašao svoj pravi put u muzici, i to se oseća na svakom njegovom nastupu, koji zrači kako fenomenalnom svirkom, tako i elegancijom.

ALEKSANDAR BUZADŽIĆ, zvani Buzge, nadaleko je poznat po svom velikom znanju i iskustvu kako po velikim binama, tako i u studiju. Kao i ostali iz ovog benda, ipak najviše voli da podeli svoju virtuoznost u energičnoj i prisnoj klupskoj atmosferi. Svojom velikom klavijaturom dominiraće na bini i svirati kao da sedi za koncertnim klavirom.

MILAN SAVIĆ, Savcho, možda je i najozbiljniji član benda, jer mora da svojim primerom pokaže svojim studentima pravi stav kao muzičar i saksofonista. Na sreću, u klubu se pretvara u divljeg Maceo Parkera. A pošto ima i divan glas, čućete i po neki prateći vokal vešto satkan u raznim trozvucima sa Markom i DragAnom. Profesionalac koji jedini iz benda svira potpuno bežično i uvek je spreman da istupi kako bi čuo Vaše muzičke želje.

PREDRAG KOZOMARA, Peca lefty, tihi virtuoz uvek u pozadini, uvek sa cigaretom, po nekad natera čoveka da pomisli da je Hendriksova inkarnacija. Svirajući gitaru naopako pokazuje u stvari koliki talenat i veštinu ima. Pretvara se u drugog čoveka kad krene da svira Lenija ili Roling Stonse. Zasigurno karika koja ovaj bend drži u stalnom naponu između virtuoznosti i energije.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 

Belgrade SAXperience © All rights reserved

   

Developed by: 

To Top